Omdat de nog veel gebruikte pincode niet voldoet aan de huidige veiligheidseisen heeft u voor het  inloggen om bijvoorbeeld te verlengen en te reserveren vanaf heden een wachtwoord nodig.

U kunt nog eenmaal met lenersnummer en pincode inloggen maar direct daarna wordt u verzocht om de pincode te wijzigen in een wachtwoord van zes tekens of meer.

Zet nu alvast uw pincode om in een wachtwoord via Mijn menu / verlengen.

• Kies vervolgens 'Mijn gegevens'.
  • Klik op het volgende scherm bij wachtwoord op 'instellen'.
    Het wachtwoord moet uit  zes of meer tekens bestaan.

Voer ook een gebruikersnaam in plaats van het lenersnummer in. Dat is gemakkelijker te onthouden.
De gebruikersnaam kiest u zelf en is altijd te zelf te wijzigen.
Het mogen hoofdletters, kleine letters, cijfers of andere tekens zijn; zonder spaties.

Let op: het inloggen is hoofdlettergevoelig, er wordt onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters.

de Bibliotheek Wise app
Als u de Bibliotheek Wise app gebruikt hoeft u niet naar de bibliotheeksite om een wachtwoord in te voeren.

• Open de app en klik op Menu.
  • Kies 'Mijn gegevens' en open 'Inloggegevens'. Nu kunt u een wachtwoord en eventueel ook een gebruikersnaam invoeren.

Lees meer over de Bibliotheek Wise App.

NB. voor het aanvragen van materialen bij andere bibliotheken geldt voorlopig nog wel de combinatie lenersnummer/pincode.

De pincode blijft ook bestaan bij gebruik van de betaalautomaat in de bibliotheek.

Neem bij problemen contact op met de klantenservice van de bibliotheek, telefoon: 010-4343222 of maak gebruik van ons contactformulier (graag onder vermelding van uw lenersnummer).