De SupplementenwijzerWat kun je doen om je gezondheid in eigen hand te nemen en te verbeteren?
Op dinsdagavond 26 september om 20.00 uur geeft Juglen Zwaan hier een lezing over in de Centrale bibliotheek, Waalstraat 100.

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis en geeft praktische tips.

Het leven verandert steeds sneller. De wereld van gisteren is vandaag alweer verouderd. We kunnen meestal niet anders dan met de stroom mee bewegen, ook al is dit niet altijd even gezond voor ons.

- Wat kunnen we doen om goed voor onszelf te zorgen? fruit

- Waar liggen nu de knelpunten?

- Wat kunnen we in de supermarkt beter laten staan?

- Wat kunnen we wel in ons mandje stoppen?

Hierover gaat de lezing van Juglen Zwaan. Tijdens zijn lezing maakt hij bewust, maar reikt hij ook oplossingen aan zodat je naar huis gaat met handige tools voor een gezonder leven.

Over Juglen
Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Hij is de initiatiefnemer van het gezondheidsplaform aHealthylife.nl.

Juglen:  “Ik heb enkele jaren in het onderwijs gewerkt, maar heb mijn baan opgezegd zodat ik volledig kan werken aan mijn grote passie: gezondheid. Op dit moment net twee studies achter de rug: Medische Basisvakken en Orthomoleculaire geneeskunde. In december 2013 is mijn boek: De Supplementenwijzer uitgekomen.”

Waar en wanneer:
Datum: dindagavond 26 september
Tijd: van 20.00-22.00 uur
Lokatie: de Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100

Kosten:
Toegang: € 5,00 voor leden/vrijwilligers en € 7,50 voor niet-leden

Aanmelden:
bij de klantenservice in de bibliotheek of via ons contactformulier.