Logo Spannende Boekenweken 2017Je zal maar op vakantie zijn en betrokken worden bij een moordonderzoek.
Hoe (ont)spannend is je vakantie dan?
Leef je in met een van de volgende boeken:

 

 

 

Lees/reserveer deze titels:  

Spannende Boekenweken 2017 strandlezerHet hart van het kwaad / Luca D’Andrea 
Een man ontsnapt als enige aan een dodelijk ongeluk in de Italiaanse Alpen; om zijn nachtmerries hierover te bedwingen stort hij zich in de geschiedenis van een driedubbele moord dertig jaar geleden. 

Dagboek uit de rivier / Frederik Baas
Om de verveling tegen te gaan bedenkt Barbara een speurtocht in de buurt van het vakantiehuisje, op basis van een verhaal over een jaren geleden verdwenen meisje; het wordt een drama als de werkelijkheid dichterbij komt.

Zwart als een soutane / Marcus Marc
De naar de Frankrijk overgeplaatste pastoor Kelderman wordt vermoord. Er zijn voldoende verdachten met motieven te vinden... 

Zeezicht / Linda van Rijn 
Tijdens een vakantie aan zee wordt Anouk met een drama geconfronteerd.

Verloren dochter / Helen Fitzgerald 
Een onbezonnen avond in een Spaanse disco heeft voor de Engelse Su, haar zus en haar adoptieouders verstrekkende gevolgen als daarvan een filmpje op internet verspreid wordt.  

 

Uit de e-bookcollectie: Sneeuwengelen van Suzanne Vermeer: 
https://www.bibliotheek.nl/catalogus/ebook/395590426.html 

 

Spannende Boekenweken 2017

De Spannende Boeken Weken zijn van vrijdag 9 t/m zondag 25 juni 2017. De thriller als vakantieboek staat deze periode centraal. De vakantie is voor velen hét moment om meer boeken te lezen. Vooral thrillers. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis waarbij thrillers het meestgelezen genre is. Alle reden dus om deze zomer te zorgen voor koffers vol met spanning voor een zinderende zomer! De bieb helpt daarbij een handje door de collectie detectives en thrillers onder de aandacht te brengen.

 

Gouden Strop en Schaduwprijs 2017

Tot stof van Felix Weber heeft de Gouden Strop voor de beste Nederlandstalige thriller gewonnen.

De Schaduwprijs, de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige thrillerdebuut, is gegaan naar Jan Van der Cruysse voor Bling bling: diamantroof in Delhi

 

Tijdens De Spannende Boekenweek geeft de boekhandel het geschenkboek van Deon Meyer getiteld 'De vrouw in de blauw mantel' cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Zie ook www.spannendeboekenweken.nl

 

Doe mee met de Schrijfwedstrijd

Je vakantie begint met boeken. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. Wil jij zelf de uitdaging aangaan om een korte thriller te schrijven? Schrijf jouw spannende vakantieverhaal.

Auteur en juryvoorzitter Simon de Waal kiest het winnende verhaal. Deze wordt gepubliceerd in AD Magazine en & Magazine. Een indrukwekkende oplage voor jou als debutant! De winnaar krijgt ook een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal.

Stuur je verhaal van maximaal 750 woorden vóór 29 juni in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


 

 

 

Zoeken

Catalogus

wise searchbar

Openingstijden

Centrum

maandag 13.30 - 17.00
dinsdag 10.30 - 17.00
woensdag 10.30 - 17.00
donderdag 10.30 - 17.00
vrijdag 13.30 - 20.00
zaterdag 10.30 - 15.00

 

Adresgegevens Centrum:
Waalstraat 100
3131 CS Vlaardingen
Tel: (010) 434 3222

  

logo VLD bruist met vaandel groen2def 125

 

Volg ons: