luisterbieb luisteren naar boek op de bank

De bibliotheken zetten luisterboeken extra in de etalage. En dat niet zonder reden. Veel mensen hebben het gemak ontdekt van luisterboeken tijdens de vakantie. De LuisterBieb-app van de Bibliotheek is voor iedereen gratis beschikbaar in de Apple- en de Google Playstore. Een app waarmee je offline luisterboeken kunt beluisteren. En zijn weer verschillende nieuwe titels toegevoegd voor volwassenen én jeugd! Attentie: het digitale aanbod is verhuisd naar onlinebibliotheek.nl

luisterbiebapplogo 150pix

LuisterBieb heeft als smaakmakers bijvoorbeeld deze titels die voor iedereen, leden en niet-leden, te beluisteren zijn:
• Paul van Loon / Dolfje Weerwolfje, volle maan (vanaf juni t/m aug)
• John Flanagan / De Grijze Jager, de vroege jaren deel 1 (vanaf juni t/m aug)
• Suzanne Vermeer / Hittegolf (jul/aug)
• Rosita Steenbeek / Rose (jul/aug)
• Lieneke Dijkzeul / Dagen van schaamte (jul/aug)Wat je ook doet of waar je ook bent: met de LuisterBieb app geniet je altijd en overal van de collectie luisterboeken van de Bibliotheek.

Naast deze titels zijn er nog veel meer boeken te beluisteren voor in de zomervakantie. Denk bijvoorbeeld aan Birk van Jaap Robben, Een liefde in Rome van Mark Lamprell of Mees Kees op de kast van Mirjam Oldenhave. Laat het VakantieLuisteren maar beginnen!

Over de LuisterBieb: voor leden en niet-leden
De LuisterBieb biedt volop luisterplezier voor jong en oud. Met honderden luisterboeken in allerlei genres is er voor ieder wat wils. Een groot aantal luisterboeken is ook gratis voor niet-bibliotheekleden beschikbaar: deze zijn te herkennen aan het grijze label.

De promotieluisterboeken (wit label) zijn tijdelijk door iedereen, ook door niet-leden, te beluisteren. Tot slot bevat de LuisterBieb premiumluisterboeken (oranje label), waarvoor een geldig bibliotheeklidmaatschap nodig is.

De luisterboeken zijn drie weken beschikbaar, waarna de gebruiker het luisterboek kan verlengen of verwijderen.

Zie: www.onlinebibliotheek.nl/luisterbieb.html