haakworkshop Haken is hip en hot en voor iedereen! Haken is heerlijk ontspannend. Het is makkelijk aan te leren en overal te doen. Een goede reden dus om u op te geven voor deze workshop.

haakworkshop 300pix

Bij deze workshop leert u basis haaksteken, het maken van een magische ring, kleurwisseling, minderen en meerderen en eenvoudige patronen lezen. Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van een Granny Square of een onderzetter.

Ontdek ook de grote collectie haakboeken van de bibliotheek en doe inspiratie op.

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Waar en wanneer

Centrale Vlaardingen, Waalstraat 100.
Op donderdag 21 en 28 september van 10.30-13.00 uur.

Kosten:

€ 35,00 voor bibliotheekleden/vrijwilligers; € 40,00 voor niet leden.
Inbegrepen: haaknaaldenset, katoengaren en een mapje met informatie en patronen, koffie/thee.

Aanmelden:

bij de klantenservice in de bibliotheek of via ons contactformulier.

Over Tamara Kokken

De workshop wordt gegeven door Tamara Kokken. Naast haar baan bij UN1EK onderwijs & opvang besteedt zij elk vrij uurtje aan haken. 'Als creatieveling op het gebied van scrapbooking, sieraden maken, meubeltjes opknappen en nog veel meer, ontdekte ik in 2014 het haken. Ik leerde het mezelf door te kijken naar YouTube filmpjes en heel veel oefenen. Je kunt wel zeggen dat ik verslaafd ben aan de haaknaald. Door het hele huis liggen bolletjes wol en kleurrijke creaties.

Na een drukke werkdag maak ik mijn hoofd leeg door de haaknaald te pakken en verder te gaan met mijn project: een kraamcadeautje, een kledingstuk of leuke woondecoraties. Het werkt echt ontspannend. Graag deel ik mijn passie!'